SEYAHAT

#MyShangriLa Sosyal Medya Fotoğraf Yarışması

Shangri-La Hotels and Resorts'dan sürpriz dolu bir sosyal medya yarışması.
person human porch railing chair furniture clothing apparel

Tüm dünyada 100’den fazla oteli bulunan Shangri-La Hotels and Resorts grubu, global bir sosyal medya yarışmasına imza atıyor. Altı ay boyunca devam edecek olan yarışmada, Shangri-La otellerinden herhangi birinde çekilen ve #MyShangriLa hashtagi ile sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar arasından yapılan seçim sonucu kazananları büyük ödüller bekliyor.

Shangri-La ‘nın yalnızca bir konaklama deneyimi olmayıp aynı zamanda herkes için farklı bir mutluluk anını temsil ettiğini belirten Shangri-La grubu Global Marka Direktörü Anthony Wong açıklamasını “Bazen tadı damağımızda kalan unutulmaz bir lezzet, bazen bir çocuk kahkahası, bazen de yeni bir seyahat deneyiminde Shangri-La’yı bulabilirsiniz.” sözleriyle devam ettiriyor.

Yarışma detayları

15 Temmuz 2019 – 10 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek ve herkese açık olan yarışmada, katılımcılar kendilerine özel Shangri-La anının fotoğrafını yakalayarak #MyShangriLa ve @shangrilahotels hashtagi ile instagramda paylaşıp veya www.shangri-la.com/myshangrila web adresine doğrudan yükleyerek yarışmaya katılabilecekler.

Her ayın kazananına Shangri-La restoran ve spalarında kullanılmak üzere 10.000 Golden Circle puanı hediye edilirken, büyük ödül olarak da uçak biletleri de dahil olmak üzere kazananın tercih edebileceği 10 Shangri-La otelinden birinde 2 gecelik konaklama hediye edilecek.

#MyShangriLa3.jpeg

Tavsiye edilen içerikler