YEMEK

Çikolata dünyasında yeni keşifler

InterContinental Istanbul’un içinde yer alan Amandine Patisserie, Belçika çikolatasının benzersiz dokusuyla misafirlerine unutulmaz bir çikolata deneyimi sunuyor.

chocolate dessert food cocoa sweets caramel accessories bag handbag

Belçika çikolatasının özel eritme ve soğutma teknikleri kullanılarak özenle işlenip; trüf, kalıp ve ganaj çikolatalara dönüştüğü Amandine Patisserie, mevsim meyvelerinin de yer aldığı lezzetleriyle; mevsiminde taze çilek, kavun, frambuaz, şeftali gibi meyvelerle bir araya gelip, şefin özel reçetesiyle buluşturuyor.

Kış aylarında ise kestane, nar, muz ve portakal kabukları çikolatalara sıcak bir dokunuş katarken; vegan, glutensiz ve laktozsuz seçenekleriyle her zevke hitap eden mekânın çikolata menüsünde 9 farklı çikolata çeşidi bulunmakta olup, her 2 ayda bir yeni lezzetler de menüye eklenip çikolata severler ile buluşuyor. 

Tavsiye edilen içerikler