#LOFFGuide: Bodrum’un favori beş mekanı
Lucca by the Sea
Lucca, İstanbul, Bebek’ten sonra bu yaz “Lucca by the Sea” ismiyle Mandarin Oriental Resort’taki eşsiz konumunda müdavimlerini ağırlıyor. Lucca’nın kendine özgü rahat ve eğlenceli stili, Lucca by the Sea’de de kendini gösteriyor. Gecenin geç saatlerine kadar karadan ve denizden ulaşım imkânı sunan Lucca by the Sea, popüler Türk ve uluslararası DJ’lerin ses getirecek performansları, hafta sonları yemeğin eğlenceye dönüştüğü akşamüzeri buluşmaları, harika lezzetleri, ödüllü kokteylleri ve daha birçok sürpriziyle konuklarına günün her anında unutulmaz deneyimler vadediyor.
Lagada Restaurant
Bodrum'un sembolü olan Yalıkavak, yepyeni bir markaya ev sahipliği yapıyor. Çeşme'nin sembol Yunan ve Ege Mutfağı restoranı Lagada, Hotel Palmalife Bodrum'un içerisinde kapılarını açtı. Birbirinden leziz deniz mutfağı ürünleriyle müşterilerini ağırlayacak olan Lagada Yalıkavak, haftanın iki günü Yunan gecesi ile müşterilerine eşsiz bir eğlence sunuyor.
Must
İstanbul Nişantaşı’ndan müdavimi olduğumuz Must, şimdi Bodrum’da Boel otelin içinde yer alıyor. Eşsiz kokteylleri ve Ercan Gümüşkaya önderliğindeki işletmesi ile Bodrum'un imza mekanlarından olmayı başarıyor.
Hakkasan Bodrum
Mandarin Oriental, Bodrum'da denizin üzerinde mükemmel bir konumda en güzel noktalarından birinde yer alan Hakkasan Bodrum, nefes kesici Ege Denizi manzarasına nazır bir yemek bölümüyle birlikte lounge ve bar alanları bulunuyor. Mutfağın başında Hakkasan'ın usta şefi, Executive Head Chef Sky Wong Kum Choy bulunuyor. Malezya doğumlu ve Çin asıllı Şef Sky Wong Kum Choy, Hakkasan ve Ling Ling restoranlarının mutfaklarında üstlendiği çeşitli görevler de dahil olmak üzere Kanton mutfağında 25 yılı aşkın bir aşçılık deneyimine sahip.
Papermoon Bodrum
Her dönemde popülerliğini koruyan İstanbul’un en ünlü İtalyan restoranı Paper Moon, Bodrum’da misafirlerini ağırlıyor. Dünya çapında değişmeyen hizmet kalitesi ve İtalyan mutfağının benzersiz lezzetleri ile Paper Moon, Göltürkbükü’ndeki Akfen Bodrum Loft’ta özel bir yemek deneyimi yaşamak isteyenler için kapılarını açtı. İtalyan Şef Giuseppe ‘Pino’ Pressani yönetimindeki profesyonel kadrosuyla Akdeniz seçkisinin en lezzetli mönüleri Bodrum’a taşındı.